» Volgende Iconencursus

Volgende Iconencursus 2017

We zijn verheugd jullie te kunnen melden dat de volgende iconencursus zal doorgaan van maandag 2 oktober 2017 t.e.m. zaterdag 7 oktober 2017.

Op zaterdagnamiddag voorzien wij een wijding van de geschilderde iconen.

Mevrouw Svetelina Maximova uit Bulgarije zal terug onze cursus begeleiden. Reeds meerdere keren was zij op verschillende plaatsen in België te gast en een aantal onder ons hebben reeds een cursus bij haar gevolgd. We zijn blij dat ze terug naar Brugge wil komen.

Meer informatie over haar werk kunt u terugvinden op http://tzvetymax.blogspot.com.

De cursus zal terug doorgaan in de bovenruimte van de kerk van de HH. Konstantijn en Helena te Brugge. De kostprijs is 450 euro. Hierin zijn inbegrepen: een brood- en soepmaaltijd ‘s middags.

Tussendoor is er ook voldoende koffie en thee. Ook zorgen wij zelf voor de verf en de plank, dit is ook in de prijs inbegrepen.

Indien jullie aan de cursus wensen deel te nemen, willen we dat graag bevestigd zien voor 15 augustus 2017 door middel van storting van 200 euro voorschot op het nr. IBAN BE367480 3441 3481 BIC KREDBEBB op naam van het iconenatelier van de H. Johannus van Damascus met duidelijke vermelding van naam, adres en in de mededeling: ‘iconencursus.’ Voor ons is de inschrijving dan ook definitief.

Nadien krijgt u dan een brief met nog meer gedetailleerde informatie.

Tijdens de iconenwijding

Het maximum deelnemers is acht personen. Wij hopen op een blij weerzien van bekenden en zijn ook verheugd een aantal nieuwe mensen te mogen verwelkomen. We kijken er naar uit om terug één week in Gods geest met elkaar samen te zijn.

Met hartelijke groet vanwege de werkgroep,

Vader Bernard Peckstadt en Bernadette Goethals